WORKSHOPS & CURSUSSEN

PLAYGROUNDS -De Kromme Haan-

We werken én ontspannen ons te pletter. We staan helemaal aan of helemaal uit. Spelen zit hier precies tussenin en dit is ook de plek om te komen tot échte ontspanning & creativiteit.

Spelen, voor velen van ons iets van lang geleden. De sleur, de regels en de serieusheid nemen de overhand. Terwijl mensen die spelen stralen, in het hier en nu zijn en flirten met het leven.

Fantaseer jij van een plek voor jezelf, puur plezier, inspiratie en ontspanning? Dan heb je die nu gevonden. Iedere maand ben je welkom op één playground, of, doe eens gek, op alle playgrounds! De plek waar jij ongeremd jezelf kan zijn, alle emoties mag tonen en alle regels mag negeren. Zodat jij de hele maand huppelend je to-dolijst afvinkt.

Hoe doen we dat? Door te spelen vanuit de gedachtegoed van Playfulness.

Playfulness is mindfulness maar dan in zijn leukste vorm, namelijk met spel. Er worden technieken gebruikt uit de improvisatie, clownerie, theatersport, ACT, mindfulness en creatieve vormen. 

Iedereen kan spelen, je moet het enkel nog doen. Klaar om jezelf te verwonderen en te lachen? Sterker nog, er is een “geen-lach- geld-terug”-garantie.

Informatie

Start:                 6 februari

Wanneer:           Iedere eerste zondag van de maand.

Tijd:                    13:00 uur tot 16:00 uur

Locatie:             De Kromme Haan, Parallelweg 1c, Bunnik

Kosten:             €30,- (deze prijs is incl. koffie / thee, en iets lekker voor erbij)

De Playgrounds worden aangeboden door De Kromme Haan, alles voor de spelende mens.

De Kromme Haan