Theater van NU

Welkom bij Theater van Nu

Ben jij een creatieve maker in de podiumkunsten en wil je NU aan de slag met jouw creatieve dromen? Bij Theater van Nu ontvang je persoonlijke artistieke en zakelijke begeleiding om jouw talent verder te ontwikkelen. Of je nu wilt werken naar een eigen voorstelling in Theater De Kromme Haan of je vakmanschap wilt versterken, wij staan voor je klaar.

Podiumkunsten omvatten bijvoorbeeld live-uitvoeringen van muziek, musical, dans, toneel, cabaret, goochelen en kleinkunst. Onze ondersteuning richt zich op verschillende gebieden, waaronder:

  • Advies op het gebied van projectplanning, uitvoering en management
  • Productieondersteuning en artistieke begeleiding bij de ontwikkeling van voorstellingen
  • Creatieve ontwikkeling en coaching voor persoonlijke groei

Heb jij een plan of een creatieve droom, maar lukt het niet om deze van de grond te krijgen? Wij helpen jou om jouw ideeën werkelijkheid te maken, van concept tot uitvoering. Samen staan we naast je en zorgen we ervoor dat jouw droom NU tot leven komt.

Als je een artistieke visie hebt maar minder bekend bent met de zakelijke kant van het vak, kunnen wij je ondersteunen op het gebied van marketing, financiën en strategie. Het kan ook lastig zijn om een evenwicht te vinden tussen het behouden van je visie en het voldoen aan de verwachtingen van anderen. Wij helpen je op koers te blijven op jouw eigen pad.

Het najagen van creatieve dromen kan gepaard gaan met onzekerheid, maar daar zijn wij bekend mee! Zelftwijfel en zelfvertrouwen vormen een essentieel onderdeel van jouw vakmanschap. Wij leren je omgaan met feedback, perfectionisme en laten jouw eigen creatieve waarde zien.

Maak kennis met Claudia en Margo, twee ervaren cultureel ondernemers met meer dan 20 jaar ervaring in de creatieve sector. Met BO!NK theaterproducties hebben ze zowel grote als kleine producties geproduceerd. Claudia is een artistiek leider die visie en ideeën kan vertalen naar concrete haalbare plannen. Margo is een ondernemer die overal PR- en marketingkansen ziet. Samen hebben ze geleerd dat 80% van het talent bestaat uit lef, durf en geloven in je eigen product.

Wacht niet langer en neem NU de stap om jouw creatieve dromen te verwezenlijken. Ontdek hoe Theater van Nu Coaching jou kan helpen groeien als theatermaker en ondernemer. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Onze coaching is op maat gemaakt en de prijs is op aanvraag. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

@theatervannu

Mail: info@dekrommehaan.nl

De Kromme Haan