Tarieven

Je betaalt één bedrag en krijgt toegang tot alle ruimtes; keuken, eetkamer, grote zaal en tuin. Deze ruimtes hebben een speels, informeel en een tikkeltje retro huiselijke sfeer. Bij de Kromme Haan zijn er geen overbodige artikelen, proef je geen luxe- het is een karakteristieke schuur- maar wel een passie voor kunst en cultuur met een liefde voor spelen.

Zakelijk tarief:

  • Dagdeel (4 uur) €250,-
  • Dag (8 uur) €500,-

Een leuk weetje
Als jij bij ons huurt- al dan niet met creatieve workshop- dan doneer je automatische ook een bedrag aan het culturele landschap van Bunnik en omgeving. Zo krijgen wij samen iedereen aan het spelen!

Particulier & Cultureel tarief:

Dagdeel (4 uur) 150,-

Dagdeel = 4 uur

9:00 t/m 13:00

14:00 t/m 18:00

19:00 t/m 23:00

Voor een structurele afname van dagdelen gelden er andere tarieven.

De catering verzorg jezelf, mocht je dit willen uitbesteden dan werken wij graag samen met lokale ondernemers. Natuurlijk kan je de dag helemaal zelf speels inrichten maar soms is het fijn als je samen kan spelen met mensen die net iets meer kunnen toevoegen aan je activiteit. Kijk hier naar de mogelijkheden Tegen meerprijs of bespreek met ons je wensen.

Weet je nog vroeger, dat je ineens kon stoppen met het spel? “Ik stop ermee” riep je dan!
Doe dat vandaag eens, gewoon middenin een taak, opdracht of werkmoment. Leg alles neer en stop. Al is het maar voor 5 minuten. Geen uitleg of oordeel geven, gewoon doen. Hoe voelt dat?

De Kromme Haan