HUURTARIEVEN

Prijzen zijn exclusief btw

08:00 t/m 12:00 // 12:00 t/m 16:00 //16:00 t/m 20:00// 20:00 t/m 00:00 *

* Afwijkende tijden in overleg. 1 dagdeel = 4 uur

Wij openen graag onze deuren voor activiteiten die aansluiten bij onze filosofie van de spelende mens. Lezingen, teambijeenkomsten, oefensessies, montage, repetities, besloten bijeenkomsten, speelse vergaderingen? Let op: wij zijn geen feestlocatie.

PARTICULIER & CULTURELE INSTELLINGEN

De catering verzorg jezelf, mocht je dit willen uitbesteden dan werken wij graag samen met lokale ondernemers. Natuurlijk kan je de dag helemaal zelf speels inrichten maar soms is het fijn als je samen kan spelen met mensen die net iets meer kunnen toevoegen aan je activiteit. Kijk hier naar de mogelijkheden en bespreek met ons je wensen, om jullie dag geheel op maat te maken.

Voor structurele huurders hanteren wij een voordelig tarief. Neem hiervoor contact met ons op.

Voor incidenteel verhuur van de ruimte voor particulieren of culturele partijen hanteren wij de volgende prijs:

€115,00             per dagdeel (4 uur)      * 

*Dit is exclusief het gebruik van alle theatertechniek, maar inclusief het gebruik van de ruimte ,keuken met toebehoren en de grote beeldentuin.

Wil je een speelse workshop inhuren, ludieke brainstormsessie, of een theatraal kinderfeestje organiseren? Neem contact met ons en informeer naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee.                              

VOORSTELLINGEN & ARTIESTEN

Theaterzaal per dag bij voorstellingen met kaartverkoop € 375,00

Wij regelen de kaartverkoop en ontvangst voor jouw voorstelling met de hulp van een van onze medewerkers. De huurprijs is inclusief gebruik van licht en geluid, evenals assistentie bij theatertechniek (waaronder het inprogrammeren van alle wensen).

Voor elke extra uur technische ondersteuning rekenen wij 21,00 euro per uur. (te denken aan technische ondersteuning tijdens een voorstelling)

Je hebt de keuze om zelf de catering te regelen, waarbij je de foyer naar eigen wens kunt aankleden en voor de catering kunt zorgen. Als alternatief kunnen wij dit voor je doen tegen een vergoeding van 50,00 euro. In de prijs zit dan alle personeelskosten.

De huur wordt afgerekend op basis van nacalculatie.

Extra faciliteiten zijn te huur op afspraak. Zoals o.a. draadloze microfoons, headsets, beamer, akoestische piano.

Zie hier onze technische (prijs) lijst.

                                   

De Kromme Haan