TARIEVEN BEDRIJVEN

Je betaalt één bedrag en krijgt toegang tot alle ruimtes; keuken, eetkamer, grote zaal en tuin. Deze ruimtes hebben een speels, informeel en een tikkeltje retro huiselijke sfeer. Bij de Kromme Haan zijn er geen overbodige artikelen, proef je geen luxe- het is een karakteristieke schuur- maar wel een passie voor kunst en cultuur met een liefde voor spelen. 

Dagdeel 4 uur                                             Dag 8 uur

250,-                                                              400,-

Prijzen zijn exclusief btw

Een leuk weetje
Als jij bij ons huurt- al dan niet met creatieve workshop- dan doneer je automatische ook een bedrag aan het culturele landschap van Bunnik en omgeving. Zo krijgen wij samen iedereen aan het spelen!

Dagdelen (4 uur)

9:00 t/m 13:00

14:00 t/m 18:00

19:00 t/m 23:00

Afwijkende tijden in overleg.

Voor een structurele afname van dagdelen gelden er andere tarieven.

De catering verzorg jezelf, mocht je dit willen uitbesteden dan werken wij graag samen met lokale ondernemers. Natuurlijk kan je de dag helemaal zelf speels inrichten maar soms is het fijn als je samen kan spelen met mensen die net iets meer kunnen toevoegen aan je activiteit. Kijk hier naar de mogelijkheden en bespreek met ons je wensen, om jullie dag geheel op maat te maken.

TARIEVEN PARTICULIEREN EN CULTURELE INSTELLINGEN

Wij openen graag onze deuren voor activiteiten die aansluiten bij onze filosofie van de spelende mens.

Lezingen, teambijeenkomsten, oefensessies, montage, repetities, besloten bijeenkomsten, speelse vergaderingen?

Er staat een piano, er hangen theaterlampen, er is een beamer en een filmscherm, een geluidsinstallatie en een mengtafel. Er staan podiumdelen, die desgewenst ook weggehaald kunnen worden. De ruimte is in te richten met een klein podium en ongeveer 50 stoelen voor publiek. De ruimtes en de tuin zijn erg geschikt om na afloop even na te praten en te borrelen.

Technische ondersteuning en catering bij te huren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voor structurele huurders hanteren wij een voordelig tarief. Voor incidenteel verhuur van de ruimte hanteren wij de volgende prijzen:

Dagdeel 4 uur                                             Dag 8 uur

175,-  euro                                                        350,- euro

Weet je nog vroeger, dat je ineens kon stoppen met het spel? “Ik stop ermee” riep je dan!
Doe dat vandaag eens, gewoon middenin een taak, opdracht of werkmoment. Leg alles neer en stop. Al is het maar voor 5 minuten. Geen uitleg of oordeel geven, gewoon doen. Hoe voelt dat?

De Kromme Haan