PARADEREN

PARADEREN FESTIVAL ZONDAG 26 SEPTEMBER 13:00-18:00

‘Paraderen’ is een nieuw cultuur & theaterfestival voor Bunnik en omgeving. Deze eerste editie willen we graag insteken als een fundraising om het gebouw en alle toekomstige activiteiten te kunnen bekostigen. Op https://www.voordekunst.nl/projecten/12700-voor-de-spelende-mens lees je alles over ons campagne en dit is dé plek om kaartjes te reserveren voor dit festival. Reserveren is belangrijk omdat wij maar een beperkt aantal kaartjes mogen verkopen.

Paraderen betekent; pronken, pralen, in zijn beste pak laten zien; parade houden.

En dat is dan ook het thema van dit festival. Een etalage voor cultuur & theater vanuit Bunnik en omgeving. Het is ook hét uitgelezen moment om de Kromme Haan te komen bewonderen.

Paradeer langs verschillende kunstwerken, dans op muziek in de stille disco, bezoek een voorstelling, neem een lesje aquarel, Ukelele of ga speeddaten met ons interieur ontwerpster. Wil je gewoon lekker genieten van het muziek met een hapje? Dat kan ook op het terras. We sluiten af met een prijsuitreiking voor diegene die zich het meest mooi, gek of uniek heeft aangekleed!

CHECK HIER HET PROGRAMMA

✔︎Theater

✔︎muziek

✔︎kunst

✔︎Programma voor het gehele gezin

Locatie; De kromme Haan, parallelweg 1c Bunnik.

Kom zoveel mogelijk op de fiets. Er zijn beperkt parkeerplaatsen beschikbaar maar deze zijn gereserveerd voor de cultuuraanbieders en theatermakers. Toch met de auto? Parkeer dan op de parkeerplaats van de A12 studio’s (brothers) en loop ongeveer in 3 min naar de Kromme Haan toe. Parkeren langs de weg is niet toegestaan.

Kaartverkoop via https://www.voordekunst.nl/projecten/12700-voor-de-spelende-mens

Kaartjes voor de voorstellingen, de kunstexpositie en andere workshops zijn uitsluitend te koop via bovenstaande link.

Je kunt je kaartjes met iDEAL afrekenen, vergeet niet je volledig naam te vermelden. Bewijs hiervan geeft toegang tot het terrein.

Kaartjes ruilen of retourneren

Gekochte toegangskaartjes kunnen alleen worden geruild of geretourneerd, wanneer je corona gerelateerde klachten hebt. In dat geval kun je tot 10.00 uur op de dag van de voorstelling mailen naar info@dekrommehaan.nl. Omdat dit een fundraising is hopen wij dat het geldbedrag gezien kan worden als een donatie en denken wij graag mee naar een passende tegenprestatie.

Tijden

13:00 uur tot 18:00 uur

Let op: Kom op tijd als je een bepaalde voorstelling wil zien. Toegang tot de zaal is na de vermelde aanvangstijd is niet meer mogelijk.

Corona

We werken op basis van registratie en daardoor is capaciteit van de locatie beperkt. Als het terrein te vol is dan kunnen wij je vragen om even bij de ingang te wachten.

Daarnaast vragen we je om bij de entree om jouw coronapas. Er zijn geen fysieke kassa’s aanwezig op de locaties. Kaartjes kunnen gekocht of gereserveerd worden via www.voordekunst.nl, of aan de deur middels een QR betaal app. Mocht je iets willen kopen bij een cultuuraanbieder dan gebruiken wij ook QR code en kan er ter plaatse het juiste bedrag worden overgemaakt. Bij de foodtruck kun je pinnen.

Vanzelfsprekend blijven de basisregels van het RIVM voor iedere bezoeker gelden:

Contact
Heb je na het lezen van deze mail nog vragen? Mail dan naar info@dekrommehaan.nl en dan zullen wij je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Flyer Paraderen
De Kromme Haan