Over de Kromme Haan

De kromme haan is speels, brengt plezier, heeft humor, denkt net even anders. De kromme wil zich door spel ontwikkelen en verbinden met de ander. Maar bovenal wil de kromme haan jou aan het spelen krijgen. Want spel is volgens ons de sleutel tot plezier, ontspanning en focus. Ooit speelde we elke dag, en ooit zijn wij er mee gestopt. Daar willen wij verandering in brengen. Wij geloven dat iedereen kan spelen! Dat iedereen creatief kan zijn!

De Kromme verwijst naar de kromme rijn gebied en de haan zit in het wapen van Bunnik, onze thuishaven.

De oprichters van De Kromme Haan zijn wij, Claudia van Ede & Margo Jungerius

Spelen is, naast elkaar en de honden 😉  onze grote liefde. Spel komt in al onze werkzaamheden en dagelijks leven terug; improviseren, inleven, bluffen, observeren, verbinden, emoties, faalplezier, een ander zijn, autonomie, de ander laten stralen. En veel meer.

Margo is pedagoog, docent en is professioneel dagdromen. Claudia is theatermaker, trainingsactrice en is professioneel fantasieverhalen verteller. Samen ondernemen zij met drie bedrijven. BO!NK Theaterschool, BO!NK Theateracademie, en de Kromme Haan.

Al onze werkzaamheden zijn gebaseerd op verschillende theorieën uit de pedagogiek, filosofie, leren, groepsdynamica, improvisatie, de speelse mindset en gegoten in theater & creativiteit.

Samen met gedreven ZZP’ers werken wij aan het speels maken van het leven!

Alle ZZP’ers zijn gespecialiseerd in theater & creativiteit, in de breedste zin van het woord.

De Kromme Haan